• This event has passed.

Hoogfeest van Pasen viering in de St.-Gertrudiskerk

4 April om 09:30 - 10:30

We vieren het Hoogfeest van Pasen.

Ingang Kerkstraat.

Reservering voor deze én alle andere vieringen van Pasen start op woensdag 24 maart,

Reserveer vanwege de coronamaatregelen telefonisch via 0164-233574. Dit kan op alle werkdagen van 09.00 uur tot 15.30 uur (behalve op vrijdagmiddag). Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
diaken Anton Janssen

Intenties:
Eerste Paasdag 4 april:
Voor het voorgenomen huwelijk van:
Erwin v. der Schaft en Caroline Romboud.
Voor de overledenen:
Thijs van Rijsewijk en Jan de Boer, Pastor Ben Riesewijk, Marietje Theuns-Jetten, Frans Küppers, Pierre Hazen, Kees en Betsie de Rooij-Gieles en dochter Annemarie, Anneke Gieles, Ton Klaassen, Wout Franken en o.fam., o. fam. Bakx, Gerard Geldhoff, o.o. Gerardus en Adriana Mertens-v. Aert, Betsie Konings-Nuijten, o.o.Albri Jeroen en Agnes Janssens-Boel, Piet Verbeek, o.o. Jacobus en Cornelia v.d. Water-Mennes, Alida Hagedoorn-v. Roosendaal, Adriana Proost, o.o. Walter en Riet Franken-Withagen, Mieke de Graauw-Koopman, o.o. In de Weij-Schroeijers, Leo Hagen, Wim Suijkerbuijk, Anneke Bastaansen-Swagemakers, o.e. Jan en Lia Lint-Melisse GER o.o. Schepers-v. de Weijgert, Alida Hagedoorn-v. Roosendaal, Lou Verhagen, Alphons Smout en Hendrika Smout-Somers, Antonetta en Cornelia Somers, Leo en Daniëlle Boudewijn, o.o. Langenberg en zoon Piet, Piet Palstra, o.o. Palstra-Ditvoorst, Lyon Bogers en zoon Tonnie.

Gedoopt:
Niklas Kuick