• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

28 februari om 09:30 - 10:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Ingang Kerkstraat.

Reserveer vanwege de coronamaatregelen telefonisch via 0164-233574. Dit kan op alle werkdagen van 9.00 uur tot 15.30 uur (behalve op vrijdagmiddag). Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
pastor Fredi Hagedoorn

Intenties:
Voor de overledenen:
Huib v. de Voorde, Ad v. den Aarssen, o.o. Burger-Kommers, o.o. de Bont, Albèr Meuleman, Rob Meuleman, Christ de Bont, Mary de Bont, o. fam. Hazen-Kil, o.o. de Kok-Matthijssen en Anita, Geertje Hagen-Kamminga, Addy de Krom-v. Leysen, jgt. Pieter Christiaan Luijks en o.o.

Overleden:
Huib v. de Voorde