• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

7 februari om 09:30 - 10:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Ingang Kerkstraat.

Reserveer vanwege de coronamaatregelen telefonisch via 0164-233574. Dit kan op alle werkdagen van 9.00 uur tot 15.30 uur (behalve op vrijdagmiddag). Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
diaken Jan Foesenek

Intenties:
Voor de overledenen: Rie v. Houcke-Boel, Anny de Jong-de Groot, Rien v. Ineveld, Bep Jansen-Kiebert, Wim Suykerbuyk, Katrien Baum-Müllenberg, Thijs v. Rijsewijk en Jan de Boer, pastor Ben Riesewijk, Marietje Theuns-Jetten, Joke Hermans en o. fam., jgt. Fons de Kok, o.o. Jacobus en Cornelia v. de Water-Mennes, Jan Belde, o.e. Testers-Bakx, Jack v. Broekhoven.

Overleden:
Rien v. Ineveld, Bep Jansen-Kiebert, Wim Suykerbuyk, Katrien Baum-Müllenberg

Collecte:
Dit weekend is de collecte voor Caritas

Datum:
Tijd: