• Dit evenement is voorbij.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk met Kerstkribjes zegenen

20 december 2020 om 09:30 - 10:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Ingang Kerkstraat.

Reserveer vanwege de coronamaatregelen telefonisch via 0164-233574. Dit kan op alle werkdagen van 9.00 uur tot 15.30 uur (behalve op vrijdagmiddag). Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

In alle vieringen in onze kerken is er op zaterdag 19 en zondag 20 december de zegening van de kerstkribjes. Kinderen en volwassenen zijn van harte uitgenodigd om de kerstkribjes van thuis mee te brengen om deze te laten zegenen.

Voorgangers:
pastoor Paul Verbeek
pastor Fredi Hagedoorn

Intenties:
Marcel Maluba, o.o. de Hoon-Heinen, Mark v. den Avert, Koos Verweij, Jan Verdult, Purcy Luneta, Betsie Konings-Nuijten, Frans Janssen, Jo Veraart, Jack v. Broekhoven, Nel Plouvier-Hagenaars.

Gedoopt:
Kaj Nijsse