Zondagsviering St.-Gertrudiskerk

29 mei om 09:30 - 10:30

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Kijk live mee naar de viering via internet op www.lievevrouweparochie.nl/livestream

Voorganger:
pastoor Paul Verbeek
Intenties:
Uit dankbaarheid.
Voor de dopelingen
Mateo Escobar Colin, Nolan Hagenaars.
Voor de overledenen:
Jo Snepvangers-Koevoets, Marius Timmermans, Piet Verbeek, Viñas Peña, o.o. Jaantje en Piet Roks-Nelen, Mama Truus en Ineke, Tante Marie, Toontje Roks-Besters, Rob Wanrooij-Roks, Rina v. Ooijen, o. fam. v. den Berg-Hoeks, Wim Asselbergs, Carla Asselbergs-v. Kalmthout, Trees Asselbergs, Mary v. Kalmthout, Peter en Zus Penders-Veraart, o.o. Horsten-Beuken, Antoinette v. Hasselt, Wim Schijven, Peter Hagenaars, o.o. Piet en Gré v. Overveld-Gaarman.
Gedoopt:
Tijn Hermans, Jayden Wierckx