1. Evenementen

Anton Janssen

Vandaag

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Sant'Egidio is een christelijke lekengemeenschap, ontstaan in Rome, die in meer dan 70 landen over de wereld actief is. Gebed, gemeenschap en vriendschap staan centraal in hun handelen. Er is vooral aandacht voor onze arme, zwakkere of eenzame medemens. Maandelijks is er een gebedsviering op de eerste woensdag van de maand in de stadskerk Sint Gertrudis om 19.30 uur.

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Op vrijdagavond  03-12-2021 komen de tieners van OnThe Move in het Praathuis van de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes bij elkaar van 19.15 uur tot 20.45 uur voor een Sinterklaasavond.

Bijeenkomst Vormselvoorbereiding

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Jongens en meiden uit groep acht uit heel Bergen op Zoom bereiden zich in de OLV van Lourdeskerk en/of Sint-Gertrudiskerk samen voor op het Vormsel.

The Next Step

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Wil jij andere jongeren ontmoeten en met elkaar de diepte in gaan? Wil je praten over wat jou bezighoudt? Ben je tussen de 16 en 30 jaar? Sluit je dan bij de jongerengroep The Next Step aan.

Bijeenkomst Vormselvoorbereiding

Vormselviering