1. Evenementen

Fredi Hagedoorn

Vandaag

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Bij On the Move horen gekke spellen, een momentje serieus bij de preek en een stoere uitsmijter. Een gezellige avond met andere tieners, rond een thema uit jouw leven of het geloof. Kom je een keer kijken?

Vormselbijeenkomst

Basisschool Het Palet Frans Halsstraat 25, Bergen op Zoom

Samen met de andere vormelingen bereid je je voor op het vormsel, met het project Vormselkracht.
Met leuke spellen en opdrachten. Je hoort mooie verhalen en leert wat het vormsel betekent.

Cantatorium, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Wil jij andere jongeren ontmoeten en met elkaar de diepte in gaan? We hebben het over wat jóu bezighoudt aan de hand van thema’s en werkvormen.

RSVP Nu Gratis