1. Evenementen

Vandaag

Eerste bijeenkomst Vormselvoorbereiding

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

Op donderdag 23 september is om 19.00 uur – 20.45 uur de eerste bijeenkomst voor Vormelingen. Jongens en meiden uit groep acht uit heel Bergen op Zoom bereiden zich in de OLV van Lourdeskerk samen voor op het Vormsel. Kon je niet bij de Informatieavond zijn en wil je toch graag meedoen? Meld je dan aan bij Ingeborg Versijp, i.versijp@ziggo.nl

ReliVisie

Ontmoetingskerk Bolwerk-Zuid 134, Bergen op Zoom, Ingang Thomas de Rouckstraat

Op vrijdag 24 september om 10.00 uur op ZuidWest TV, uitzending vanuit de Ontmoetingskerk. Met scriba Eric van der Geer, dominee Wim Lolkema, pastor Fredi Hagedoorn en pastoor Paul Verbeek over heiligen.

On the Move

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

Op vrijdag 24 september komen de tieners van On the Move in het Praathuis bij elkaar van 19.15 uur tot 20.45 uur. Het thema van de avond is “klimaat”.

Uitvaart Marius Johan Cramer

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10Bergen op Zoom,

Zaterdag 25 september om 10.30 uur nemen we in de stadskerk Sint Gertrudis afscheid van Marius Johan Cramer, echtgenoot van Sylvia van Steenbergen. Hij overleed dinsdag 14 september op 83-jarige leeftijd en woonde Lindenburghlaan 7 te Steenbergen.