1. Evenementen

Vandaag

On the Move

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Bij On the Move horen gekke spellen, een momentje serieus bij de preek en een stoere uitsmijter. Een gezellige avond met andere tieners, rond een thema uit jouw leven of het geloof. Kom je een keer kijken?

Informatieavond Alpha

ZuidWestTV

Kom naar de informatieavond op donderdag 8 december 2022 van 19.30—21.00 uur, met koffie of thee en wat lekkers. De informatieavond en Alpha zelf vinden plaats bij Curio. Adres: Curio/ ZuidWest TV, Dr. Ir. Van Veenweg 8, 4612 PE Bergen op Zoom.

ZuidWestTV

Op vrijdag (om de 2 weken) om 10.00 uur is er op ZuidWest TV een uitzending van ReliVisie.

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

In het Vormsel ga je verder op de weg die je ouders voor jou kozen: het is jouw antwoord op je doop en je communie. Je ontvangt in het sacrament de kracht van God, die jou hierbij wil helpen.

On the Move

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

19.00 uur Kerstavondviering

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

19.00 uur Kerstavondviering van Woord, Gebed en Communie. Voorgangers: Diaken Anton Janssen en pastor Fredi Hagedoorn.

Alpha

ZuidWestTV

Bij Alpha kun je samen met anderen ontmoeten, vragen en ontdekken. Verdiep je in het katholieke geloof. Praat samen met anderen over 15 onderwerpen uit de kerk en geloof: Wie is Jezus? Hoe kun je bidden? Iedere avond is er een gratis heerlijke maatlijd, een inleiding en een gesprek daarover in een vast groepje. Aanmelden en meer informatie bij pastor Fredi Hagedoorn.

Alpha