1. Evenementen

Fredi Hagedoorn

Vandaag

Bergen op Zoom

Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. En het is helemaal gratis!

ReliVisie

ZuidWestTV

Vrijdag 24 juni om 10.00 uur is er op ZuidWest TV een uitzending van ReliVisie vanuit de Parochie OLV in het Woud met dominee Ellen van Sluijs en pastor Fredi Hagedoorn en een gesprek met pastoor Paul Verbeek.

On the Move

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Bij On the Move horen gekke spellen, een momentje serieus bij de preek en een stoere uitsmijter. Een gezellige avond met andere tieners, rond een thema uit jouw leven of het geloof. Kom je een keer kijken?