1. Evenementen

Jan Foesenek

Vandaag

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

De Peuter- en kleutervieringen zijn er voor de allerkleinsten van 0 tot 6 jaar, samen met hun broers, zussen, papa’s en mama’s.
Met elkaar zingen, dansen en luisteren naar een mooi verhaal. Zo raak je spelenderwijs vertrouwd met het kerkgebouw en met geloof.

Zin op Zaterdag

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Verbinding - verdieping - vernieuwing. Zin op Zaterdag is voor jou, als je geraakt wil worden door stilte, muziek, zang, inspirerende verhalen of een meditatieve viering.

Zin op Zaterdag

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom