1. Evenementen

Vandaag

Peuter Kleuterviering met zegening kerstkribjes

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Op zondag 13 december is er om 09.30 uur een Peuterkleuterviering van Geef mij je hand in de OLV van Lourdeskerk. Peuters en kleuters bereiden zich samen met papa of mama voor op Kerstmis. Je mag het kribje met het kindje Jezus van thuis meenemen – wel voorzichtig dragen zodat het niet kapot gaat – en in de kerk laten zegenen!

Zin op Zaterdag: “Een nieuw begin”

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Verbinding - verdieping - vernieuwing. Zin op Zaterdag is voor jou, als je geraakt wil worden door stilte, muziek, zang, inspirerende verhalen of een meditatieve viering.

Peuterkleuterviering Geef mij je hand

Online via Livestream

De Peuter- en kleutervieringen zijn er voor de allerkleinsten van 0 tot 6 jaar, samen met hun broers, zussen, papa’s en mama’s.
Met elkaar zingen, dansen en luisteren naar een mooi verhaal. Deze viering kun je bekijken via livestream.