1. Evenementen

Jolanda Tholenaar

Vandaag

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom

Viering voor wie een dierbare verloren is. Met gebed, muziek, gedichten, evangelielezing en een symbool dat ruimte geeft om te delen wat er in je leeft.

Zin op Zaterdag

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Verbinding - verdieping - vernieuwing. Zin op Zaterdag is voor jou, als je geraakt wil worden door stilte, muziek, zang, inspirerende verhalen of een meditatieve viering.

Zin op Zaterdag

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom