Lievevrouweparochie

Evenementen from this organisator
Vandaag

Zondagviering in Sint-Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom, Ingang poort Klaverstraat, Netherlands

Zondagviering | Pinksteren St.-Gertrudiskerk

11.15 uur Zondagviering met KWD | Pinksteren in de OLV van Lourdeskerk

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom, Netherlands

Viering | 2de Pinksterdag

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

11.00 uur Eucharistieviering 2de Pinksterdag in de St.-Gertrudiskerk. We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Viering

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Middaggebed met Aanbidding

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom, Netherlands

Oecumenisch middaggebed met Aanbidding om 12.15 uur in de Sacramentskapel, ingang Grote Markt. Vanaf april maandelijks iedere vierde woensdag.

Rozenkrans bidden

Grot OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

In de meimaand zal iedere woensdag om 19.00 uur de Rozenkrans gebeden worden in de OLV van Lourdeskerk.

Zaterdagviering

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagviering in Sint-Catharinakapel

12.00 uur Jazzviering St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

12.00 uur Jazzviering We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Viering

Rozenkrans bidden