1. Evenementen
  2. Lievevrouweparochie
Vandaag

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Viering Eerste Heilige Communie

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

22 mei viering Eerste Heilige Communie 11.00 uur in de stadskerk Sint Gertrudis. In de communie ontvangen we Jezus zelf. Als je je eerste communie doet, is dat groot feest. Ook jij mag nu delen van het Brood dat symbool staat voor het lichaam van Jezus.

Viering in de grot

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Recurring

Rozenkransgebed in de grot

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Maria is moeder van ons allemaal. In de parochie is er een speciale devotie tot haar. In het rozenkransgebed kun je bij ieder tientje een andere intentie bij Maria brengen. Intenties voor het rozenkransgebed kun je ook schrijven in het schrift dat achter in de kerk ligt.

Hemelvaart in de St.-Gertrudiskerk

Hemelvaart in de OLV van Lourdeskerk