1. Evenementen
  2. Lievevrouweparochie

Vandaag

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Bergen op Zoom

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Stadskerk Sint Gertrudis Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Rozenkransgebed in de grot

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Bergen op Zoom

Maria is moeder van ons allemaal. In de parochie is er een speciale devotie tot haar. In het rozenkransgebed kun je bij ieder tientje een andere intentie bij Maria brengen. Intenties voor het rozenkransgebed kun je ook schrijven in het schrift dat achter in de kerk ligt.

Recurring

Geloofscursus module I “Geloofsbelijdenis”

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Bergen op Zoom

Op 7 september 2022 start voor de vierde maal de Algemene Geloofscursus. Op het programma staat module I met als thema: "Geloofsbelijdenis". Met de geloofscursus hopen we tegemoet te komen aan het verlangen naar geloofsverdieping en –verinnerlijking. De cursus is laagdrempelig, voorkennis is niet vereist. De modules vullen elkaar aan, maar zijn ook los van elkaar te volgen.

Viering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Bergen op Zoom

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.