1. Evenementen
Vandaag

Zaterdagviering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Viering Bevrijding Bergen op Zoom in de St.-Gertrudiskerk

Bevrijding Bergen op Zoom
Zondag 24 oktober Oecumenische dienst van Woord, lied en gebed om 09.00 uur in de St.-Gertrudiskerk. Voorgangers pastoor Paul Verbeek en ds Jelle Kommerie. Leden van HMR ondersteunen met hun zang deze viering.

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Doopviering Jaiden en Lorén Istas

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10Bergen op Zoom,

Zondag 24 oktober worden Jaiden en Lorén Istas om 13.00 uur in de stadskerk Sint Gertrudiskerk gedoopt.

Viering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Oktober Rozenkransmaand

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

In oktober bidden we weer iedere woensdagavond om 19.00 uur de rozenkrans in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes. Intenties kunt u schrijven in het schrift dat achter in de kerk ligt.

Zaterdagviering

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

St.-Gertrudiskerk Allerheiligenviering

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10Bergen op Zoom,

Op maandag 1 november vieren we de gedachtenis van alle Heiligen om 19.00 uur in de St.-Gertrudiskerk. Pastoor Paul Verbeek en diaken Anton Janssen gaan voor.