1. Evenementen
Vandaag

Viering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Doopviering Julia Bak

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10Bergen op Zoom,

Zaterdag 9 oktober: om 09.30 uur is de doopviering van Julia Bak in de Stadskerk Sint Gertrudis.

Doopviering Faylinn van Meel

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10Bergen op Zoom,

Zaterdag 9 oktober om 10.30 uur is de doopviering van Faylinn van Meel in de Stadskerk Sint Gertrudis.

Zaterdagviering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66Bergen op Zoom,

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10Bergen op Zoom,

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

Viering