Paul Verbeek

Vandaag

24 uur voor de Heer

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Eucharistieviering 24 uur voor de Heer om 20.00 uur en Gertrudiskerk open voor gebed tot 24.00 uur.

KRO NCRV Eucharistieviering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom, Netherlands

De Eucharistievieringen komen uit alle delen van het land. De bisdommen hebben ervoor gekozen iedere week de vitaliteit van geloof en kerk vanaf wisselende locaties te laten zien. Vanaf 09.45 uur wordt er een geloofsgesprek uitgezonden dat als context dient voor de aansluitende Eucharistieviering.

Vesper

Vesperviering met Eucharistisch aanbidding in de stijl van de gemeenschap van de Tibériade. Je bidt samen met anderen rond Christus in het heilig Sacrament.