Paul Verbeek

Evenementen from this organisator
Vandaag

Doopviering Jonah Goris

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom, Netherlands

In deze viering wordt Jonah Goris gedoopt. Jonah gaat hierdoor bij de kerk horen. Jonah wordt gezegend om te leven in het voetspoor van Jezus.

Vesper

Vesperviering met Eucharistisch aanbidding in de stijl van de gemeenschap van de Tibériade. Je bidt samen met anderen rond Christus in het heilig Sacrament.

Doopviering Babette van den Brink

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

In deze viering wordt Babette van den Brink gedoopt. Babette gaat hierdoor bij de kerk horen. Babette wordt gezegend om te leven in het voetspoor van Jezus.

Recurring

Recurring