1. Evenementen

Recurring

Vesperviering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Bergen op Zoom

Vesperviering met eucharistisch aanbidding in de stijl van de gemeenschap van de Tibériade. Je bidt samen met anderen rond Christus in het heilig Sacrament.

Uitvaart Henrikus Maria Wilhelmus Nicolaas (Harrie) Martens

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Bergen op Zoom

Maandag 5 september om 14.30 uur nemen we afscheid van Henrikus Maria Wilhelmus Nicolaas (Harrie) Martens in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes, Prins Bernhardlaan 66 te Bergen op Zoom. Hij overleed woensdag 31 augustus op 83-jarige leeftijd en woonde Gertrudisboulevard 76 te Bergen op Zoom.

Uitvaart Johanna Josephina Maria (Jo) Verweij-Vriends

Crematorium Zoomstede Bergen op Zoom

Dinsdag 6 september om 13.00 uur nemen we afscheid van Johanna Josephina Maria (Jo) Verweij-Vriends, weduwe van Jacobus Johannes Philippus Verweij in het crematorium Zoomstede, Mastendreef 5 te Bergen op Zoom. Zij overleed dinsdag 30 augustus op 86-jarige leeftijd en woonde Zonneplein 56 in Bergen op Zoom.