Paasfilm “Kom overeind”

Kijk hier de nieuwe Paasfilm “Kom overeind”

Journaliste Chris heeft last van faalangst. Ze wil solliciteren bij de goed nieuws rubriek van de krant. Ze gaat op zoek naar hoopvolle verhalen. Maar telkens als ze een verhaal vindt, lukt het haar niet dat goed op te schrijven. Zal ze haar faalangst overwinnen? Zal ze overeind komen en in zichzelf gaan geloven? 

Paasvieringen

Je bent van harte welkom in de Lievevrouweparochie voor de vieringen met Pasen. In de agenda of in de folder van Vieringen en Activiteiten in de Goede Week en met Pasen (PDF) kun je zien wanneer er in welke kerk een viering is.

Eerdere Paasfilms

De film uit 2021 heet “In de handen van mensen”. Tessa vraagt: “Mama, waarom zorg jij voor mensen die je helemaal niet kent?” In de Paasfilm volgen we Tessa en haar moeder die ontdekken wat er met Jezus gebeurde met Pasen. Het paasverhaal wordt nagespeeld in de stad Bergen op Zoom.

De film uit 2022 heet “De diefstal”. Ben baalt als een stekker. Zijn computer is kapot gegaan. Hoe kan hij ooit nog leren om computerspelletjes te ontwerpen? Hij heeft immers geen geld om snel een nieuwe te kopen.
In de kerk in Bergen op Zoom is Amber alles aan het klaarzetten voor Pasen. Dan merkt ze dat er iets ontbreekt. Ze ziet nog net dat er iemand de deur uitrent met een kostbaar voorwerp. Ze kan de dief niet meer tegenhouden.
Zal de dief gevonden worden? Zal hij of zij begrijpen wat de werkelijke waarde is van het gestolen voorwerp? En ontdekken wat Pasen betekent?