Paasfilm “De Diefstal”

Kijk hier de nieuwe Paasfilm “De Diefstal”.

In de film baalt Ben als een stekker. Zijn computer is kapot gegaan. Hoe kan hij ooit nog leren om computerspelletjes te ontwerpen? Hij heeft immers geen geld om snel een nieuwe te kopen.

In de kerk in Bergen op Zoom is Amber alles aan het klaarzetten voor Pasen. Dan merkt ze dat er iets ontbreekt. Ze ziet nog net dat er iemand de deur uitrent met een kostbaar voorwerp. Ze kan de dief niet meer tegenhouden.
Zal de dief gevonden worden? Zal hij of zij begrijpen wat de werkelijke waarde is van het gestolen voorwerp? En ontdekken wat Pasen betekent?

Paasvieringen

Aan het einde van de film nodigen we je uit voor de vieringen met Pasen. In de agenda of in de folder van Vieringen en Activiteiten in de Goede Week en met Pasen (PDF) kun je zien wanneer er in welke kerk een viering is.