Seniorenbusreis naar Goes

Op dinsdag 9 juli jl. vond weer de jaarlijkse seniorenbusreis plaats vanuit de Lievevrouweparochie. Met een mooie groep van 63 medereizigers reden we per touringcar richting Goes. Na een gebedsviering in de R.K. Heilige Maria Magdalenakerk, waarin onze pastoor Paul Verbeek voorging, gaf hij een rondleiding en vertelde hij over het vele moois wat in de kerk te zien is. Vanwege dat Paul daar ook pastoor is geweest weet hij er veel van en vond hij een zeer luisterend oor bij de aanwezigen. Vervolgens werden we gastvrij ontvangen door een aantal vrijwilligers die lekkere koffie schonken met daarbij nu eens niet de alombekende Zeeuwse bolus maar een ‘Goesenaartje’. Dit is een soort schuimgebakje en heerlijk zoet! Iedereen liet het zich dan ook goed smaken. Hierna kon ieder op eigen gelegenheid de protestante Grote of Maria Magdalenakerk bezoeken. Op dinsdag is het in Goes toevallig ook nog eens marktdag dus velen liepen een gezellig rondje over de markt tussen de marktkraampjes. Anderen genoten van een ijsje of vonden in één van de vele winkels die Goes rijk is nog een leuke aankoop. We sloten de middag samen af in de fraaie horecagelegenheid, met zelfs een eigen bierbrouwerij en winkeltje, Slot Oostende met een lekker drankje. Het weer was prima, het zonnetje kwam bij vertrek. Het was weer een heel geslaagd reisje zoals we mochten horen van de gasten.