1. Evenementen
  2. Stadskerk Sint Gertrudis
Vandaag

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

In de communie ontvangen we Jezus zelf. Als je je eerste communie doet, is dat groot feest. Ook jij mag nu delen van het Brood dat het lichaam van Jezus is.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Biddende moeders

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Bid samen met andere moeders voor je kinderen en kleinkinderen. We vertrouwen onze kinderen aan God toe.

Repetitie LieveVrouweCantorij

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

De LieveVrouweCantorij zingt in uitvaart- en huwelijksvieringen in beide kerken. En in seniorenvieringen en op verzoek in andere vieringen. Het koor staat onder leiding van Gunita Kronberga. Voel je welkom om mee te komen zingen.

1ste Pinksterdagviering in de St.-Gertrudiskerk

Doopviering Sofie Manski

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Op zondag 23 mei wordt Sofie Manski om 13.00 uur gedoopt in de Stadskerk St.-Gertrudiskerk.

Pinksteren Gezinsviering

Gezinsviering voor Pinksteren