Weergaven navigatie

Vandaag

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom

Eerste Heilige Communieviering in de OLV van Lourdeskerk

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

In de communie ontvangen we Jezus zelf. Als je je eerste communie doet, is dat groot feest. Ook jij mag nu delen van het Brood dat het lichaam van Jezus is.

Eerste Heilige Communieviering in de OLV van Lourdeskerk

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Viering rond rouw en verlies

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom

Viering voor wie een dierbare verloren is. Met gebed, muziek, gedichten, evangelielezing en een symbool dat ruimte geeft om te delen wat er in je leeft.

Eucharistieviering in het Pools

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de eucharistie in het Pools.