Weergaven navigatie

Vandaag

ReliVisie

ZuidWestTV

Vrijdag 24 juni om 10.00 uur is er op ZuidWest TV een uitzending van ReliVisie vanuit de Parochie OLV in het Woud met dominee Ellen van Sluijs en pastor Fredi Hagedoorn en een gesprek met pastoor Paul Verbeek.

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Midden op de dag even tot rust komen en je aandacht richten op God. Je bidt het getijdengebed samen met anderen

Vesperviering

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Op vrijdag 24 juni is er een vesper in de Sacramentskapel van de Gertrudiskerk ingang Grote Markt. Om 19.00 uur begint deze gebedsviering.
Op zaterdag 25 juni wordt het Mariabeeld van de Ommegang plechtig vanuit de Sacramentskapel voor het altaar in de kerk geplaatst en is er een gezongen Mariavesper om 19.00 uur in de Gertrudiskerk. Ingang Grote Markt.

On the Move

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Bij On the Move horen gekke spellen, een momentje serieus bij de preek en een stoere uitsmijter. Een gezellige avond met andere tieners, rond een thema uit jouw leven of het geloof. Kom je een keer kijken?