Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Viering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom, Netherlands

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

De Brongroep

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom, Ingang poort Klaverstraat, Netherlands

De leden van de Brongroep gaan samen in gesprek over zingevingvragen en levensbeschouwelijke onderwerpen. De Brongroep komt iedere eerste dinsdag van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur bij elkaar in de Sint Catharinakapel.

Zondagviering in Sint-Catharinakapel

10.00 uur Afscheidsviering diaken Anton Janssen in de OLV van Lourdeskerk

10.00 uur Afscheidsviering diaken Anton Janssen. We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Doopviering Jonah Goris

In deze viering wordt Jonah Goris gedoopt. Jonah gaat hierdoor bij de kerk horen. Jonah wordt gezegend om te leven in het voetspoor van Jezus.

Eucharistieviering in het Pools

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de Eucharistie in het Pools. Neem voor reserveren en informatie contact op met Erik Akkermans.

Viering

Oecumenisch middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom, Netherlands

Oecumenisch middaggebed om 12.15 uur in de Sacramentskapel, ingang Grote Markt. Maandelijks iedere tweede woensdag.

Lofprijs- en gebedsavond

Grot OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

De gebedsavonden bestaat uit gebed, zang, stilte en een lezing over de Bijbel. Centraal staat het luisteren naar God. Doel is het groeien in eenheid met elkaar en verbondenheid met God die van ons houdt.
Elke 2de en 4de woensdag van de maand in de Grot van de OLV van Lourdeskerk