Weergaven navigatie

Vandaag

Eucharistieviering in het Pools

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de eucharistie in het Pools.

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Midden op de dag even tot rust komen en je aandacht richten op God. Je bidt het getijdengebed samen met anderen

Egidiusgebed

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Gebedsviering in de spiritualiteit van Sant' Egidio.

Biddende moeders

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Bid samen met andere moeders voor je kinderen en kleinkinderen. We vertrouwen onze kinderen aan God toe.

Repetitie LieveVrouweCantorij

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

De LieveVrouweCantorij zingt in uitvaart- en huwelijksvieringen in beide kerken. En in seniorenvieringen en op verzoek in andere vieringen. Het koor staat onder leiding van Gunita Kronberga. Voel je welkom om mee te komen zingen.

Viering rond rouw en verlies

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom

Viering voor wie een dierbare verloren is. Met gebed, muziek, gedichten, evangelielezing en een symbool dat ruimte geeft om te delen wat er in je leeft.

Jongerengroep The Next Step

Online via Zoom

Wil jij andere jongeren ontmoeten en met elkaar de diepte in gaan? We hebben het over wat jóu bezighoudt aan de hand van thema’s en werkvormen.

Tienergroep On the Move

Parochiecentrum Burgemeester Stulemeijerlaan 8, Bergen op Zoom

Bij On the Move horen gekke spellen, een momentje serieus bij de preek en een stoere uitsmijter. Een gezellige avond met andere tieners, rond een thema uit jouw leven of het geloof. Kom je een keer kijken?

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom