1. Evenementen
  2. Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes
Vandaag

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de eucharistie in het Pools.

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Peuter kleuterviering Geef mij je hand

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Zondag 1 november is er om 09.30 uur een peuterkleuterviering in de OLV van Lourdeskerk. Deze feestelijke viering voor peuters, kleuters en hun papa’s en mama’s staat in het teken van Allerheiligen.

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Maria is moeder van ons allemaal. In de parochie is er een speciale devotie tot haar. In het rozenkransgebed kun je bij ieder tientje een andere intentie bij Maria brengen.

Voorlichtingsavond Eerste Communie

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Op deze voorlichtingsavond ontvang je alle informatie over de voorbereiding van de Eerste Heilige Communie in 2021. Als je kind de communie doet, is dat groot feest. Hij of zij mag dan delen van het Brood dat symbool staat voor het lichaam van Jezus.

Vormselbijeenkomst & presentatieviering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Samen met de andere vormelingen bereid je je voor op het vormsel, met het project Vormselkracht.
Met leuke spellen en opdrachten. Je hoort mooie verhalen en leert wat het vormsel betekent.

Samen op stap

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We gaan een serie ouderen uit de gemeente bezoeken. Gezellig koffiedrinken en bijkletsen.

Bijbelcursus

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Samenkomen om te leren uit de bijbel