1. Evenementen
Vandaag

Informatieavond Eerste Heilige Communie

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Op dinsdagavond 22 november is er een informatieavond voor de ouders van de communicanten in de St.-Gertrudiskerk. We leggen uit hoe de voorbereiding zal gaan, en ouders kunnen hun kinderen aanmelden. De inloop is vanaf 18.45 uur.

Eucharistieviering 150 jaar HMR in de St.-Gertrudiskerk

Doopviering Chevano Lempers

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Zaterdag 19 november om 14.30 uur is de doopviering van Chevano Lempers in de stadskerk Sint-Gertrudis. Chevano gaat hierdoor bij de kerk horen. De dopeling wordt gezegend om te leven in het voetspoor van Jezus.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Doopviering Oliver en Ophelia Schuurmans

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Zondag 6 november om 13.00 uur is de doopviering van Olever en Ophelia Schuurmans in de stadskerk St.-Gertrudis. Olever en Ophelia gaan hierdoor bij de kerk horen. De dopelingen worden gezegend om te leven in het voetspoor van Jezus.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Zin op Zaterdag: Djembe in de Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Zin op Zaterdag staat voor: verbinding- verdieping- vernieuwing! De Lievevrouweparochie wil eigentijdse, inspirerende bijeenkomsten organiseren voor mensen die elkaar willen ontmoeten, om samen met anderen spiritualiteit en zingeving te beleven.

Allerzielen Viering Sint Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Allerzielen Viering. We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Obrechtviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Obrechtviering. We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Bevrijding Bergen op Zoom

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Zondag 30 oktober 09.00 uur Oecumenische viering van Woord en Gebed in de St.-Gertrudiskerk. Voorgangers zijn ds Ellen van Sluijs en diaken Anton Janssen. Muzikale ondersteuning door het koor HMR.