Datum Wereldjongerendagen bekend

door | okt 5, 2021 | Jongeren, Nieuws | 0 Reacties

Afgelopen weekend is de datum voor de Wereldjongerendagen in 2023 bekend gemaakt. De ontmoeting voor jongeren van over de hele wereld met de paus vindt plaats in Fatima, Portugal.

De Wereldjongerendagen (WJD), zullen zijn van 1 t/m 6 augustus 2023. Middenin de zomer kunnen jongeren van 16 t/m 30 jaar uit Nederland deelnemen aan deze grote ontmoeting. Met een programma van catechese, vieringen en pelgrimage. Het thema van de WJD is ‘Maria stond op en ging met spoed’ (Lucas 1, 39).

WJD@home

Ter voorbereiding op de Wereldjongerendagen is er van 14 t/m 16 januari een landelijk jongerenweekend op Ameland, WJD@home genaamd. Het is de kans om alvast nieuwe vrienden te maken die ook gelovig zijn, die ook plannen hebben om naar Portugal te gaan. Kijk voor meer informatie op wjd.jongkatholiek.nl/

Meer interessante berichten:

Jezus deelt, en wij delen Hem

Zondag 30 januari komt de TV-mis (op NPO2) uit onze parochiekerk OLV van Lourdes. Daar zijn we best trots op. Maar het vraagt ook een behoorlijke inspanning.