Vier Kerstavond via livestream en ZuidWestTV

door | dec 23, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Vier op Kerstavond mee via internet en televisie. Eerder berichtten we al over de mogelijkheden om Kerstavond thuis mee te vieren via internet en televisie. Er is een livestream voor kinderen en de Eucharistieviering via ZuidWestTV. Nieuw is dat die Eucharistieviering om 00.00 uur zal worden herhaald op ZuidWestTV.

Met de herhaling komt ZuidWestTV aan de wens van verschillende parochianen om de viering als Nachtmis te bekijken.

Overzicht uitzendingen

Voor de volledigheid zetten we de uitzendingen nog even op een rijtje:

Kerstavond 24 december
17.00 uur Livestream voor kinderen OLV van Lourdeskerk www.lievevrouweparochie.nl/livestream
19.00 uur Oecumenische viering vanuit Roosendaal Kerken in Roosendaal ZuidWestTV
20.00 uur Eucharistieviering met pastoraal team St.-Gertrudiskerk ZuidWestTV
00.00 uur Herhaling Eucharistieviering met pastoraal team St.-Gertrudiskerk ZuidWestTV
Eerste, Tweede en Derde Kerstdag
11.00 uur Livestream van de vieringen OLV van Lourdeskerk www.lievevrouweparochie.nl/livestream
ZuidWestTV bekijken

ZuidWest TV is 24 uur per dag digitaal te zien op tv via:
Ziggo kanaal 40
KPN kanaal 1420
XS4ALL 596
Telfort kanaal 1420
Vodafone kanaal 792
Delta en CAIW kanaal 12
Heeft u Tele2, klik dan hier over hoe u ZuidWestTV kunt ontvangen.
Of kijk via de website.
Analoog is ZuidWest TV te zien in de gemeenten Roosendaal, Bergen op Zoom en Woensdrecht op 480.000Mhz.

Liturgieboekjes om thuis mee te vieren

Download hier de boekjes om thuis mee te vieren.

Download hier het boekje van de Livestream voor kinderen, om 17.00 uur via www.lievevrouweparochie.nl/livestream.

Download hier het boekje van de Eucharistieviering, die om 20.00 en 00.00 uur wordt uitgezonden via ZuidWestTV.

Meer interessante berichten:

Peuterkleuterviering via livestream

De peuterkleuterviering (“Geef mij je hand”) van zondag 24 januari heeft een korte viering via livestream op deze zondag. De viering begint op het gebruikelijk tijdstip van 9.30 uur en wordt gestreamd vanuit de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes.

Kort parochienieuws week 3

In dit bericht lees je de opbrengsten van afgelopen week en de belangrijkste activiteiten uit de agenda. Ook noemen we de naam van de overledene.

Bijzondere Gildemis 2021

Op zondag 17 februari is ’s middags om drie uur de jaarlijkse viering ter gedachtenis aan Sint Sebastiaan gevierd, samen met de leden van het Schuttersgilde Sint Sebastiaan Bergen op Zoom – Borgvliet. De viering is op de zondag zo dicht mogelijk bij de naamdag van deze heilige van 20 januari.