Lancering nieuwe website

door | nov 24, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Vrijdagochtend 20 november werd de nieuwe website gelanceerd. Ontwerper Freek Wallaard kwam naar Bergen op Zoom en gaf een virtuele rondleiding. Op www.lievevrouweparochie.nl kan iedereen nu de nieuwe website bekijken en gebruiken.
Virtuele rondleiding

Op een groot scherm liet Freek Wallaard enthousiast alle nieuwe pagina’s en onderdelen van de website zien. Op de homepage heeft het nieuws bijvoorbeeld een prominente plek. En als je op een bericht klikt, kun je vanzelf verder lezen in ander nieuws. In de agenda kun je goed zien welke activiteiten er staan te gebeuren. Je kunt daarin ook zoeken, als je liever wil vieren, leren of doen. Je kunt je dan meteen aanmelden voor een activiteit. Digitaal doneren ten slotte kan via QR-codes van Givt.

Ontwerp

Over het ontwerp van de nieuwe website is goed nagedacht. Overal kom je de vorm van kerkdeuren en kerkramen tegen. Telkens is dat een uitnodiging aan de bezoeker om ‘binnen te komen’ en mee te doen. De frisse kleuren en het sprankelende ontwerp passen bij de creatieve parochie die we willen zijn.

Toespraken

Bij de presentatie van de website waren nog enkele korte toespraken. Vice-voorzitter Jan van Wijk memoreerde de revolutie van dragers van kerknieuws. Van een kanselbericht tot een gestencild parochieblad. En nu dus een nieuwe website. Hij hoopt, samen met pastoor Paul Verbeek, dat de nieuwe website veel parochianen en Bergenaren weet te bereiken. Pastor Fredi Hagedoorn bedankte Freek Wallaard voor de fijne samenwerking.

Bedankje

De ochtend werd afgesloten met het overhandigen van een symbolisch bedankje aan Freek. Paul Verbeek schonk hem twee ingepakte koekvormpjes: “Koekvormpjes maken is immers een ambacht, net zoals websites maken dat is. Bovendien komen ook op de website de vormen van kerkdeuren en kerkramen terug. We kijken als pastoraal team en parochiebestuur terug op een fijne samenwerking met jou en bedanken je daarvoor hartelijk.”

Meer interessante berichten:

Vieringen Goede Week en Pasen

Vieringen Goede Week en Pasen

De komende dagen zijn de speciale vieringen van de Goede Week en van Pasen. In onze kerken vieren we de laatste dagen van Jezus: Zijn leven, sterven en verrijzen. We nodigen jou en in het bijzonder alle families met kinderen, van harte uit om met ons mee te vieren. Bekijk hier de tijden en locaties van de vieringen.

Lees meer
Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Op paaszaterdag 30 maart is er een Paasspel voor families met kinderen. Jong én oud zijn welkom om mee te lopen door het Paasverhaal. Op Tweede Paasdag is er een peuter/kleuterviering met het Paasverhaal voor onze allerjongste parochianen. Aan het slot van die viering gaan we paaseieren zoeken. Kom ook en vier samen met je familie Pasen!

Lees meer