Magnificat fotowedstrijd

door | mei 8, 2024 | Nieuws

Begin juni komt een nieuw nummer van ons digitaal parochieblad Magnificat uit. De redactie schrijft een fotowedstrijd uit. Stuur een foto in rond het thema ontmoeten. De winnende foto wordt op de cover van de volgende Magnificat geplaatst.

Bij het thema ontmoeting dacht de redactie aan de vakantieperiode, een tijd van niet-moeten. Aan kerken bezoeken op vakantie en op bedevaart gaan. Aan de ontmoetingen die je met andere mensen kunt hebben. Binnen de parochie vinden veel ontmoetingen tussen mensen, van hart tot hart, plaats. De mensen in de Bijbel getuigden dat zij God hebben ontmoet. En ook wij zijn als gelovige mensen geraakt door die ontmoeting.

Stuur je foto in

Wil je meedoen aan de fotowedstrijd? Stuur dan een staande foto in, met het thema “Ontmoeting”. De redactie kiest uit de inzendingen één foto uit, die op de voorkant van de nieuwe Magnificat wordt geplaatst. De naam van de fotograaf vermelden we daar natuurlijk bij. Stuur je foto uiterlijk 17 mei 2024 in naar parochieblad@magnificat.nl o.v.v. fotowedstrijd. We zijn heel benieuwd hoe jullie de verschillende aspecten van ontmoeting op een foto weten te vangen.

Magnificat

Parochieblad Magnificat verschijnt vier keer per jaar. Het blad wil inspiratie en verdieping bieden voor je geloof. Je ontvangt Magnificat automatisch als je de digitale nieuwsbrief ontvangt. Aanmelden kan via parochieblad@lievevrouweparochie.nl

Meer interessante berichten:

Steun de Week Nederlandse Missionaris

Steun de Week Nederlandse Missionaris

Van 11 t/m 19 mei 2024 worden onze missionarissen en missionaire werkers extra in de schijnwerpers gezet door WNM tijdens de Pinksteractie 2024. De missionarissen en missionair werkers gaan wereldwijd de strijd aan tegen onrecht en armoede. De tweede collecte met Pinksteren is voor hun werk.

Lees meer
Schuif aan bij de Jazzbrunch

Schuif aan bij de Jazzbrunch

Omdat het vorig jaar zo leuk was nodigen wij je zondag 26 mei om 11 uur weer van harte uit voor een lekkere brunch, voorafgaand aan de Jazzdienst. Er zijn geen kosten verbonden aan de brunch; als je je glimlach meeneemt, is dat genoeg! Aansluitend kan je genieten van een prachtige muzikale Jazzdienst in de St.-Gertrudiskerk.

Lees meer