Folder met aanbod voor kinderen en gezinnen

door | mrt 29, 2023 | Kinderen, Nieuws | 0 Reacties

In de folder Kom en Zie hebben we het aanbod voor kinderen en jongeren verzameld. Van de doop en de KinderWoordDienst tot en met het vormsel en de tienergroep. De folder is hier te downloaden en ligt achter in de kerken.

Samen met je kinderen en samen met andere gezinnen je geloof vieren. Samen ontdekken wie Jezus is. De verhalen horen, bidden, zingen en spelen. Na de doop van je kindje is er voor iedere leeftijd een aanbod, in de vorm van vieringen en activiteiten. Kom je ook kijken en meedoen?

Download de folder

In de folder Kom en zie! is het hele aanbod van de Lievevrouweparochie voor kinderen en jonge gezinnen opgenomen. De folder wordt uitgedeeld aan ouders bij de doop en bij de Eerste Heilige Communie. De basisscholen ontvingen de folder digitaal. Download de folder hier: www.lievevrouweparochie.nl/wp-content/uploads/2022/10/Folder-Kom-en-Zie-Aanbod-vanuit-de-Lievevrouweparochie-2022.pdf

 

Meer interessante berichten:

Vieringen Goede Week en Pasen

Vieringen Goede Week en Pasen

De komende dagen zijn de speciale vieringen van de Goede Week en van Pasen. In onze kerken vieren we de laatste dagen van Jezus: Zijn leven, sterven en verrijzen. We nodigen jou en in het bijzonder alle families met kinderen, van harte uit om met ons mee te vieren. Bekijk hier de tijden en locaties van de vieringen.

Lees meer
Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Op paaszaterdag 30 maart is er een Paasspel voor families met kinderen. Jong én oud zijn welkom om mee te lopen door het Paasverhaal. Op Tweede Paasdag is er een peuter/kleuterviering met het Paasverhaal voor onze allerjongste parochianen. Aan het slot van die viering gaan we paaseieren zoeken. Kom ook en vier samen met je familie Pasen!

Lees meer