Folder met aanbod voor kinderen en gezinnen

door | mrt 29, 2023 | Kinderen, Nieuws | 0 Reacties

In de folder Kom en Zie hebben we het aanbod voor kinderen en jongeren verzameld. Van de doop en de KinderWoordDienst tot en met het vormsel en de tienergroep. De folder is hier te downloaden en ligt achter in de kerken.

Samen met je kinderen en samen met andere gezinnen je geloof vieren. Samen ontdekken wie Jezus is. De verhalen horen, bidden, zingen en spelen. Na de doop van je kindje is er voor iedere leeftijd een aanbod, in de vorm van vieringen en activiteiten. Kom je ook kijken en meedoen?

Download de folder

In de folder Kom en zie! is het hele aanbod van de Lievevrouweparochie voor kinderen en jonge gezinnen opgenomen. De folder wordt uitgedeeld aan ouders bij de doop en bij de Eerste Heilige Communie. De basisscholen ontvingen de folder digitaal. Download de folder hier: www.lievevrouweparochie.nl/wp-content/uploads/2022/10/Folder-Kom-en-Zie-Aanbod-vanuit-de-Lievevrouweparochie-2022.pdf

 

Meer interessante berichten:

Lieve mensen!

Lieve mensen!

Als u dit leest, ben ik op pelgrimstocht naar Rome en Assisi. Ik hoop het Franciscusfeest te mogen vieren in Assisi dit jaar. Daarom wil ik nu stil staan bij deze bijzondere heilige.

Lees meer
Kom zondag naar de Lourdeskerk en vier mee!

Kom zondag naar de Lourdeskerk en vier mee!

Zondag 24 september om 10.00 uur is weer de TV Mis vanuit onze parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes. Kom naar onze kerk en vier mee op deze zondag. Zo kunnen we samen laten zien dat onze parochie een vitale parochie is!

Lees meer