Nieuwsbrief verschijnt voortaan op donderdag

door | jan 6, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Vanaf volgende week verschijnt de digitale nieuwsbrief op donderdagochtend.

Het pastoraal team vergadert namelijk wekelijks op dinsdag. Het verschijningsmoment van de nieuwsbrief naar donderdag verplaatsen, geeft meer tijd om de berichten vanuit de teamvergadering te verzamelen en samen te stellen.

Meer interessante berichten:

Veertig jaar oecumenische gespreksgroep

De oecumenische gespreksgroep bestaat veertig jaar. Tien keer per jaar komt de groep onder leiding van emeritus pastor Jo Staps samen. Ze lezen boeken op het snijvlak van kerk en samenleving. “Want een boek in je eentje lezen, of samen met anderen, is een hemelsbreed verschil.”

Actie Kerkbalans 2021 heeft vertraging

Geef vandaag voor de kerk van morgen
Van zaterdag 16 januari tot zaterdag 30 januari 2021 wordt de Actie Kerkbalans landelijk gehouden. De Lievevrouweparochie bericht u altijd in deze periode. Helaas kan dat dit jaar niet zo zijn.

Week van gebed voor de eenheid

Zondag 17 tot en met 24 januari is de jaarlijkse Week van gebed voor de eenheid van de christenen. Centraal staat het Bijbelgedeelte Johannes 15 vers 5-9: ‘Blijf in mijn liefde en je zult veel vrucht dragen.’