Parochieblad inZOOMen uitgebracht

door | okt 15, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Lees het Herfst nummer van inZOOMen digitaal, met informatie, verslag en aankondiging van activiteiten en een vooruitblik op Allerheiligen en Allerzielen.
Verwarmde kerk

Het parochieblad inZOOMen Herfst 2021 is bij u in de bus gevallen en wij zijn blij dat we in staat zijn gesteld om, ondanks de veel beperkingen, toch een blad te kunnen maken. De lockdown wordt een beetje afgebouwd, zodat we elkaar weer in grotere getale in de kerk mogen verwelkomen. Ook de traditie van koffie na de viering mag op beperkte schaal en in de openlucht plaatsvinden.

Verwarmingsfonds Lourdeskerk
In de winter wilt u graag in een verwarmde kerk de viering bijwonen maar de ketel van de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes heeft het begeven en er is veel geld nodig voor een nieuwe verwarming. In dit nummer vindt u hierover meer.

Allerzielenviering op Begraafplaats
Wij willen u uitnodigen om, samen met ons, op zondag 31 oktober a.s. onze overledenen te herdenken en wel om 13.00 uur op de RK Begraafplaats Nieuw Borgvliet en om 14.00 uur op de R.K. Begraafplaats aan de Mastendreef.

inZOOMen digitaal lezen

InZOOMen Herfst 2021 nr 4 kun je hier teruglezen

Voor het volgende nummer (Advent en Kerstmis) kun je uiterlijk vrijdag 22 oktober 2021 insturen naar inzoomen@lievevrouweparochie.nl.

Meer interessante berichten:

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt 23 april vanuit Lourdes naar de OLV van Lourdeskerk in Bergen op Zoom. Iedereen is welkom om te komen kijken. Er zijn vieringen en de kerk is de hele dag en nacht geopend. Zo kan iedereen Lourdes dicht bij huis beleven.

Lees meer
Uitnodiging 30-jarig priesterjubileum pastoor Paul Verbeek

Uitnodiging 30-jarig priesterjubileum pastoor Paul Verbeek

Op dinsdag 23 april is het dertig jaar geleden dat pastoor Paul Verbeek priester werd gewijd. Op de dag van zijn jubileum is de reliek van Bernadette in onze parochie! Het parochiebestuur en pastoraal team nodigen je uit voor een speciale eucharistieviering, de lichtprocessie en het felicitatiemoment.

Lees meer