Peuter/Kleuterviering ‘Geef mij je hand’

door | mrt 21, 2023 | Kinderen, Nieuws | 0 Reacties

Op zondag 26 maart a.s. is er weer een peuter-/kleuterviering (Geef mij je Hand) voor onze allerjongste parochianen en hun gezinnen. Het thema is ‘Lente’. Kom je ook?

Het gaat deze viering om ‘lente’. De dagen worden langer, het wordt warmer, de bloemen en bomen gaan bloeien en jonge diertjes worden geboren. Nieuw leven! En daar weet Jezus alles van. Wil je er ook meer van weten, kom dan samen met je ouders naar de OLV van Lourdeskerk.

Vieren in de grot

De Peuter-/kleuterviering begint om 9.30 uur in de OLV van Lourdeskerk. We zingen, bidden en praten samen. Je mag je naam opplakken op een groot bord en een kaarsje aansteken. Diaken Anton Janssen vertelt een mooi verhaal. En we vieren in de grot bij Maria, dat is wel zo fijn!

Meer interessante berichten:

Levend brood

Levend brood

‘Geef ons heden ons dagelijks brood’ bidden we in het Onze Vader, en daarmee vragen we dat ons leven goed zou zijn, dat we niets tekort zouden komen, gezond zouden zijn, in een gezond huis zouden wonen en van ons dagelijks leven zouden kunnen genieten.

Lees meer
KRO NCRV TV mis op 4 juni

KRO NCRV TV mis op 4 juni

Op het feest van H. Drie-eenheid wordt de Eucharistieviering vanuit de Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes live uitgezonden. De uitzending is te zien op de zender NPO2 om 10.00 uur. Ieder is van harte welkom om de viering in de kerk mee te vieren.

Lees meer