Peuter/Kleuterviering ‘Geef mij je hand’

door | mrt 21, 2023 | Kinderen, Nieuws | 0 Reacties

Op zondag 26 maart a.s. is er weer een peuter-/kleuterviering (Geef mij je Hand) voor onze allerjongste parochianen en hun gezinnen. Het thema is ‘Lente’. Kom je ook?

Het gaat deze viering om ‘lente’. De dagen worden langer, het wordt warmer, de bloemen en bomen gaan bloeien en jonge diertjes worden geboren. Nieuw leven! En daar weet Jezus alles van. Wil je er ook meer van weten, kom dan samen met je ouders naar de OLV van Lourdeskerk.

Vieren in de grot

De Peuter-/kleuterviering begint om 9.30 uur in de OLV van Lourdeskerk. We zingen, bidden en praten samen. Je mag je naam opplakken op een groot bord en een kaarsje aansteken. Diaken Anton Janssen vertelt een mooi verhaal. En we vieren in de grot bij Maria, dat is wel zo fijn!

Meer interessante berichten:

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt in april vanuit Lourdes naar Nederland en doet dan veertien bijzondere kerken en bedevaartplekken aan. De reliek is op dinsdag 23 april in de OLV van Lourdeskerk in Bergen op Zoom. Zo kan iedereen die niet naar het heiligdom in Zuid-Frankrijk kan gaan, de genaden van Lourdes hier beleven.

Lees meer
Uitnodiging 30-jarig priesterjubileum pastoor Paul Verbeek

Uitnodiging 30-jarig priesterjubileum pastoor Paul Verbeek

Op dinsdag 23 april is het dertig jaar geleden dat pastoor Paul Verbeek priester werd gewijd. Op de dag van zijn jubileum is de reliek van Bernadette in onze parochie! Het parochiebestuur en pastoraal team nodigen je uit voor een speciale eucharistieviering, de lichtprocessie en het felicitatiemoment.

Lees meer