Tieners On the Move druk bezig

door | dec 13, 2021 | Jongeren, Nieuws | 0 Reacties

December is ook voor onze tieners van On the Move een drukke maand. Eerst komt de Sint langs, en dan is er ook nog een kerstmiddag. En dat allemaal binnen de regels van corona. Lees hier hoe ze dat gedaan hebben.


Sinterklaas wilde wel een bezoekje brengen aan de tieners. Maar dat kon vanwege corona niet. Sint ging daarom bij alle tieners langs om een chocoladeletter en gedicht te brengen. Ook de vormelingen van komend jaar werden daarbij niet vergeten. Het gebaar werd zeer gewaardeerd!

Kerstmis

Ook een avond lang genieten van lekkere kersthapjes en samen chillen, zit er dit jaar niet in :(. Maar geen nood, de tieners zouden de tieners niet zijn als ze niet, samen met hun leiding, daar iets op hadden gevonden. Daarom komen ze zondag 19 december ‘s middags bij elkaar (op gepaste afstand) in het praathuis. Met tijd voor een korte viering en samen te chillen. Want het is geen kerstmis als ze niet even samen zijn geweest.

Meer interessante berichten:

Lintjesregen 2024

Lintjesregen 2024

Vandaag was het dan zover. De jaarlijkse traditie om aan vrijwillige medewerkers dankbaarheid te tonen voor hun inzet op allerlei gebieden en hen te belonen met een koninklijke onderscheiding.

Lees meer