Tuinfeest

door | mei 22, 2024 | Jongeren, Kinderen, Nieuws

Zaterdag 22 juni is er voor het eerst een Tuinfeest voor gezinnen en jongeren van de Lievevrouweparochie. In de tuin van het Parochiecentrum. De uitnodigingen worden uitgedeeld via de verschillende kinderwerkgroepen, maar ook zonder die persoonlijke uitnodiging ben je van harte welkom! Meld je aan en neem je picknickkleed mee.

Heb je ze al gezien? De kleurrijke uitnodigingen voor het Tuinfeest voor gezinnen en jongeren uit de Lievevrouweparochie? Ze zijn gevouwen in de vorm van een bootje, en zijn zo een hint naar het thema van het Tuinfeest. Afgelopen weekend zijn we begonnen met uitdelen, maar natuurlijk ben je ook van harte welkom zonder zo’n uitnodiging.

Vieren, ontmoeten en spelletjes

Zaterdag 22 juni 2024 nodigen we je van harte uit om naar het tuinfeest te komen. Het vindt plaats in de tuin van het Parochiecentrum (Burgemeester Stulemeijerlaan 8). Het begint om 14.00 uur met een tuinviering, en daarna is er alle ruimte om elkaar te ontmoeten, en gezellig samen te spelen. Er is van alles te doen deze middag: van waterspelletjes tot knutselen, van speuren tot lekker bewegen.

Aanmelden

Aan iedereen die komt willen we vragen om jou (en je gezin) aan te melden. Daarnaast willen we vragen om een (picknick)kleed mee te brengen, en iets lekkers voor in de pauze (taart, koekjes, cupcakes enz.)
Daarnaast hebben we hulp nodig tijdens deze middag. Heb je zin om te helpen? Laat dit dan aan ons weten. Wij hebben al veel zin in deze (zomerse) middag, komen jullie ook?

Aanmelden voor deze middag kan via tuinfeest2024@gmail.com of via de QR-code die je vindt in de afbeelding.
Groetjes, Nancy van der Zande, Ciska de Wit en diaken Anton Janssen

Meer interessante berichten:

KinderWoordDienst 16 juni 2024

KinderWoordDienst 16 juni 2024

Vind jij het ook zo lang duren tot de zomervakantie? Het is bijna zover, we moeten nog even geduld hebben. En precies daarover gaat het zondag 16 juni.

Lees meer
Poster jubileumviering 80e editie Maria Ommegang

Poster jubileumviering 80e editie Maria Ommegang

Zondag 30 juni is de 80e editie van de Maria Ommegang. Dan is om 10.00 uur de jubileumviering in de St.-Gertrudiskerk. Lees hier hoe je ook zelf reclame kunt maken voor de viering en hoe je de poster kunt downloaden en printen.

Lees meer