Uitzending ReliVisie terugkijken

door | dec 15, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Vrijdag 11 december kwam de uitzending van ReliVisie uit de Quirinuskerk in Halsteren.

Met in de uitzending een gesprek over het evangelie van de derde advent, met pastor Sebastian Chazhoor. En een gesprek met Daan Kagchelland, onder andere over de diaconale acties in de Lievevrouweparochie. Organist Hans Dogge verzorgt de muziek.
Kijk de uitzending terug op: www.zuidwesttv.nl

De volgende uitzending van ReliVisie is op Eerste Kerstdag.

Meer interessante berichten:

Peuterkleuterviering via livestream

De peuterkleuterviering (“Geef mij je hand”) van zondag 24 januari heeft een korte viering via livestream op deze zondag. De viering begint op het gebruikelijk tijdstip van 9.30 uur en wordt gestreamd vanuit de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes.

Kort parochienieuws week 3

In dit bericht lees je de opbrengsten van afgelopen week en de belangrijkste activiteiten uit de agenda. Ook noemen we de naam van de overledene.

Bijzondere Gildemis 2021

Op zondag 17 februari is ’s middags om drie uur de jaarlijkse viering ter gedachtenis aan Sint Sebastiaan gevierd, samen met de leden van het Schuttersgilde Sint Sebastiaan Bergen op Zoom – Borgvliet. De viering is op de zondag zo dicht mogelijk bij de naamdag van deze heilige van 20 januari.