1. Evenementen

Esmee van Bragt

Vandaag

Parochiecentrum Burgemeester Stulemeijerlaan 8, Bergen op Zoom

Bij On the Move horen gekke spellen, een momentje serieus bij de preek en een stoere uitsmijter. Een gezellige avond met andere tieners, rond een thema uit jouw leven of het geloof. Kom je een keer kijken?

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Tienergroep On the Move: landelijke tienergroepdag

Online via Zoom

Tienergroep On the Move doet mee aan de Landelijke tienergroepdag. En strijd om de titel "Allercreatiefste tienergroep". Ben jij tussen elf en vijftien jaar? Meld je dan aan en doe ook mee.