1. Events
Today

Palmzondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

De LieveVrouweCantorij zingt in uitvaart- en huwelijksvieringen in beide kerken. En in seniorenvieringen en op verzoek in andere vieringen. Het koor staat onder leiding van Gunita Kronberga. Voel je welkom om mee te komen zingen. Repetitie in twee groepen, van 10.00 tot 10.45 uur en van 11.00 tot 11.45 uur.

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Bid samen met andere moeders voor je kinderen en kleinkinderen. We vertrouwen onze kinderen aan God toe.

Seniorenviering “In de handen van mensen”

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Ook dit jaar gaan we op weg naar Pasen. Door het coronavirus vinden de seniorenmiddagen niet plaats op de gebruikelijke plaatsen maar vieringen in de stadskerk St.-Gertrudiskerk 23 maart en de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes 22 maart en 24 maart. Thema "In de handen van mensen"

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Egidiusgebed

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Gebedsviering in de spiritualiteit van Sant' Egidio.