Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Midden op de dag even tot rust komen en je aandacht richten op God. Je bidt het getijdengebed samen met anderen

Biddende moeders

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Bid samen met andere moeders voor je kinderen en kleinkinderen. We vertrouwen onze kinderen aan God toe.

Repetitie LieveVrouweCantorij

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

De LieveVrouweCantorij zingt in uitvaart- en huwelijksvieringen in beide kerken. En in seniorenvieringen en op verzoek in andere vieringen. Het koor staat onder leiding van Gunita Kronberga. Voel je welkom om mee te komen zingen.

Tienergroep On the Move

Parochiecentrum Burgemeester Stulemeijerlaan 8, Bergen op Zoom

Bij On the Move horen gekke spellen, een momentje serieus bij de preek en een stoere uitsmijter. Een gezellige avond met andere tieners, rond een thema uit jouw leven of het geloof. Kom je een keer kijken?

Jongerengroep The Next Step

Online via Zoom

Wil jij andere jongeren ontmoeten en met elkaar de diepte in gaan? We hebben het over wat jóu bezighoudt aan de hand van thema’s en werkvormen.

Eucharistieviering in het Pools

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de eucharistie in het Pools.

Viering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Uitvaart Adriana Johanna Maria Theuns-Aertssen

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Dinsdag 29 juni om 11.00 uur nemen we in de Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes afscheid van Adriana Johanna Maria Aertssen, partner van Gerardus Norbertus Maria Theuns. Zij overleed woensdag 23 juni op 82-jarige leeftijd en woonde Ravelstraat te Bergen op Zoom.

Biddende moeders