Weergaven navigatie

Vandaag

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Midden op de dag even tot rust komen en je aandacht richten op God. Je bidt het getijdengebed samen met anderen

Repetitie LieveVrouweCantorij

Cantatorium, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

De LieveVrouweCantorij zingt in uitvaart- en huwelijksvieringen in beide kerken. En in seniorenvieringen en op verzoek in andere vieringen. Het koor staat onder leiding van Gunita Kronberga. Voel je welkom om mee te komen zingen.

Eucharistieviering in het Pools

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de eucharistie in het Pools. Neem voor reserveren en informatie contact op met Erik Akkermans.

Lofprijs- en gebedsavond

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

De gebedsavond bestaat uit gebed, zang, stilte en een leerling over de Bijbel. Centraal staat het luisteren naar God. Doel is het groeien in eenheid met elkaar en verbondenheid met God die van ons houdt.

Voorbereiding Vormsel

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

In het Vormsel ga je verder op de weg die je ouders voor jou kozen: het is jouw antwoord op je doop en je communie. Je ontvangt in het sacrament de kracht van God, die jou hierbij wil helpen.

On the Move

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Bij On the Move horen gekke spellen, een momentje serieus bij de preek en een stoere uitsmijter. Een gezellige avond met andere tieners, rond een thema uit jouw leven of het geloof. Kom je een keer kijken?

ReliVisie

ZuidWestTV

Op vrijdag (om de 2 weken) om 10.00 uur is er op ZuidWest TV een uitzending van ReliVisie.

ReliVisie

ZuidWestTV

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Zaterdagviering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Bevrijding Bergen op Zoom

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Zondag 30 oktober 09.00 uur Oecumenische viering van Woord en Gebed in de St.-Gertrudiskerk. Voorgangers zijn ds Ellen van Sluijs en diaken Anton Janssen. Muzikale ondersteuning door het koor HMR.

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.