Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Midden op de dag even tot rust komen en je aandacht richten op God. Je bidt het getijdengebed samen met anderen

Eucharistieviering in het Pools

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de eucharistie in het Pools. Neem voor reserveren en informatie contact op met Erik Akkermans.

Repetitie LieveVrouweCantorij

Cantatorium, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

De LieveVrouweCantorij zingt in uitvaart- en huwelijksvieringen in beide kerken. En in seniorenvieringen en op verzoek in andere vieringen. Het koor staat onder leiding van Gunita Kronberga. Voel je welkom om mee te komen zingen.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom, Ingang poort Klaverstraat

10.00 uur RKK viering in de OLV van Lourdeskerk

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

RKK viering om 10.00 uur. We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Doopviering Kate en Abby de Kruijf

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Zondag 24 april om 13.30 uur is de doopviering van Kate en Abby de Kruijf in de stadskerk Sint Gertrudis. Zij gaan hierdoor bij de kerk horen. De dopelingen worden gezegend om te leven in het voetspoor van Jezus.

Viering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Uitvaart Annie Constantia Cornelia Theresia Maria de Werd

Crematorium Zoomstede Mastendreef 5, Bergen op Zoom

Dinsdag 26 april om 10.00 uur nemen we afscheid van Annie Constantia Cornelia Theresia Maria de Werd in het crematorium Zoomstede te Bergen op Zoom. Zij overleed woensdag 20 april op 90-jarige leeftijd en woonde Keldermanslaan te Bergen op Zoom.

Repetitie LieveVrouweCantorij

Cantatorium, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom