Weergaven navigatie

Vandaag

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Bergen op Zoom

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

LievevrouweFair 3 en 4 september

Parochiecentrum Bergen op Zoom

Op zaterdag én zondag 3 en 4 september net als vorig jaar in tweedaagse vorm de LievevrouweFair in de tuin van het Parochiecentrum. Weer in alle opzichten verrassend! Op zaterdag van 14.00 – 16.00
uur en op zondag van 12.30 – 16.30 uur.

Eucharistieviering in het Pools

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Bergen op Zoom

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de eucharistie in het Pools. Neem voor reserveren en informatie contact op met Erik Akkermans.

Uitvaart Henrikus Maria Wilhelmus Nicolaas (Harrie) Martens

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Bergen op Zoom

Maandag 5 september om 14.30 uur nemen we afscheid van Henrikus Maria Wilhelmus Nicolaas (Harrie) Martens in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes, Prins Bernhardlaan 66 te Bergen op Zoom. Hij overleed woensdag 31 augustus op 83-jarige leeftijd en woonde Gertrudisboulevard 76 te Bergen op Zoom.

Viering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Bergen op Zoom

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Bergen op Zoom

Midden op de dag even tot rust komen en je aandacht richten op God. Je bidt het getijdengebed samen met anderen

Uitvaart Johanna Josephina Maria (Jo) Verweij-Vriends

Crematorium Zoomstede Bergen op Zoom

Dinsdag 6 september om 13.00 uur nemen we afscheid van Johanna Josephina Maria (Jo) Verweij-Vriends, weduwe van Jacobus Johannes Philippus Verweij in het crematorium Zoomstede, Mastendreef 5 te Bergen op Zoom. Zij overleed dinsdag 30 augustus op 86-jarige leeftijd en woonde Zonneplein 56 in Bergen op Zoom.

Recurring

Geloofscursus module I “Geloofsbelijdenis”

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Bergen op Zoom

Op 7 september 2022 start voor de vierde maal de Algemene Geloofscursus. Op het programma staat module I met als thema: "Geloofsbelijdenis". Met de geloofscursus hopen we tegemoet te komen aan het verlangen naar geloofsverdieping en –verinnerlijking. De cursus is laagdrempelig, voorkennis is niet vereist. De modules vullen elkaar aan, maar zijn ook los van elkaar te volgen.

Repetitie LieveVrouweCantorij

Cantatorium, St.-Gertrudiskerk Bergen op Zoom

De LieveVrouweCantorij zingt in uitvaart- en huwelijksvieringen in beide kerken. En in seniorenvieringen en op verzoek in andere vieringen. Het koor staat onder leiding van Gunita Kronberga. Voel je welkom om mee te komen zingen.

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Bergen op Zoom