Weergaven navigatie

Vandaag

Viering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Midden op de dag even tot rust komen en je aandacht richten op God. Je bidt het getijdengebed samen met anderen

Repetitie LieveVrouweCantorij

Cantatorium, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

De LieveVrouweCantorij zingt in uitvaart- en huwelijksvieringen in beide kerken. En in seniorenvieringen en op verzoek in andere vieringen. Het koor staat onder leiding van Gunita Kronberga. Voel je welkom om mee te komen zingen.

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Eucharistieviering Maria die de knopen ontwart

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Donderdag 8 december 14.30 uur Eucharistieviering die in het teken staat van: “Maria die de knopen ontwart”. Het hele pastoraal team zal in deze viering voorgaan. Muzikale ondersteuning van HMR.

Alpha informatieavond

Bergen op Zoom

Kom naar de informatieavond op donderdag 8 december 2022 van 19.30—21.00 uur, met koffie of thee en wat lekkers. De informatieavond en Alpha zelf vinden plaats bij Curio. Adres: Curio/ ZuidWest TV, Dr. Ir. Van Veenweg 8, 4612 PE Bergen op Zoom.

ReliVisie

ZuidWestTV

Op vrijdag (om de 2 weken) om 10.00 uur is er op ZuidWest TV een uitzending van ReliVisie.

Vesperviering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Vesperviering met eucharistisch aanbidding in de stijl van de gemeenschap van de Tibériade. Je bidt samen met anderen rond Christus in het heilig Sacrament.

Voorbereiding Vormsel

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

In het Vormsel ga je verder op de weg die je ouders voor jou kozen: het is jouw antwoord op je doop en je communie. Je ontvangt in het sacrament de kracht van God, die jou hierbij wil helpen.

Uitvaart Antonia Geertruida Maria (Tonnie) Booij-Kroese

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Zaterdag 10 december om 13.00 uur nemen we afscheid van Antonia Geertruida Maria (Tonnie) Booij-Kroese, weduwe van Kees Booij in de stadskerk St.-Gertrudis, Grote Markt 10 te Bergen op Zoom. Zij overleed zaterdag 3 december op 87-jarige leeftijd en woonde Thomas de Rouckstraat te Bergen op Zoom..

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom, Ingang poort Klaverstraat

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.