1. Evenementen
Vandaag

Zaterdagviering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

Gildemis Sint Sebastiaan

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

De naamdag van Sint Sebastiaan is 20 januari. Op zondag 17 januari vindt de gebruikelijke jaarlijkse Gildemis plaats in de Stadskerk van Sint-Gertrudis om 15.00 uur. Het Gilde Sint Sebastiaan Bergen op Zoom - Borgvliet zal bij deze viering aanwezig zijn. Vanwege het coronaprotocol kunt u inmiddels niet meer reserveren voor deze Eucharistieviering.

Viering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zaterdagviering

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

Viering

Uitvaart Antonetta de Jong-de Groot

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Dinsdag 26 januari om 11.00 uur nemen we in de Stadskerk Sint Gertrudis afscheid van Antonetta de Groot, weduwe van Jacobus Hendricus de Jong.