1. Evenementen
Vandaag

Eerste Heilige Communieviering in de OLV van Lourdeskerk

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

In de communie ontvangen we Jezus zelf. Als je je eerste communie doet, is dat groot feest. Ook jij mag nu delen van het Brood dat het lichaam van Jezus is.

Zaterdagviering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Eerste Heilige Communieviering in de OLV van Lourdeskerk

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Viering rond rouw en verlies

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom

Viering voor wie een dierbare verloren is. Met gebed, muziek, gedichten, evangelielezing en een symbool dat ruimte geeft om te delen wat er in je leeft.

Viering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Lofprijs- en Gebedsavond

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

God zelf nodigt ons uit om Hem te loven en met vreugde voor Hem te zingen. Dit kan op de lofprijs- en gebedsavond. De gebedsavond bestaat uit gebed, zang, stilte en een lering over de Bijbel. Centraal staat het luisteren naar God. Doel is het groeien in eenheid met elkaar en verbondenheid met God die van ons houdt.
De data van de volgende lofprijsavonden zijn 26 mei, 9 en 23 juni in de Lourdeskerk. En we starten om 19.30 uur, behalve 26 mei ivm Rozenkransgebed om 19.45 uur.

Zaterdagviering

Zondagsviering in de St.-Gertrudiskerk