Noveen tot Onze Lieve Vrouw van Goede Raad

door | jan 8, 2024 | Inspiratie | 0 Reacties

Met ingang van dinsdag 16 januari 2024 bidden we in onze parochie de Noveen tot Onze Lieve Vrouw van Goede Raad. We bidden de novenen voor vrede op onze aarde; voor vrede in Israël, Gaza en de Westelijke Jordaanoever; voor vrede in Oekraïne en vrede in de helaas talloze andere brandhaarden in de wereld.

Dat alles en onze persoonlijk vragen kunnen we neerleggen bij Onze Lieve Vrouw van Goede Raad. Je kunt de noveen downloaden of je kunt een gedrukt exemplaar ophalen bij het Parochiecentrum – Burg. Stulemeijerlaan 8 tijdens openingsuren op werkdagen.

Meer inspiratie:

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt in april vanuit Lourdes naar Nederland en doet dan veertien bijzondere kerken en bedevaartplekken aan. De reliek is op dinsdag 23 april in de OLV van Lourdeskerk in Bergen op Zoom. Zo kan iedereen die niet naar het heiligdom in Zuid-Frankrijk kan gaan, de genaden van Lourdes hier beleven.

Lees meer
Boekjes over Bernadette voor kinderen

Boekjes over Bernadette voor kinderen

Dinsdag 23 april komt een reliek van Bernadette naar Bergen op Zoom. Die hele dag is er van alles te doen in de OLV van Lourdeskerk. Er zijn vieringen en we lopen een tocht rond de kerk met kaarsjes. Er zijn twee boekjes voor kinderen, met het verhaal van Bernadette. Je kunt de boekjes downloaden, of dit weekend meenemen uit één van onze kerken.

Lees meer
Pasen gebeurt

Pasen gebeurt

Pasen gebeurt nog steeds, ook al is het Hoogfeest al achter de rug. In de paastijd brengt een tekst van Caritas van Houdt ons bij het geloof in de Opstanding.

Lees meer