Noveen tot Onze Lieve Vrouw van Goede Raad

door | jul 18, 2023 | Inspiratie | 0 Reacties

Met ingang van woensdag 26 juli 2023 bidden we in onze parochie de Noveen tot Onze Lieve Vrouw van Goede Raad.

We bidden de novenen voor vrede op onze aarde; vrede in Oekraïne en vrede in de helaas talloze brandhaarden in de wereld. Dat alles en onze persoonlijk vragen kunnen we neerleggen bij Onze Lieve Vrouw van Goede Raad. Je kunt de noveen downloaden of je kunt een gedrukt exemplaar ophalen bij het Parochiecentrum – Burg, Stulemeijerlaan 8.

Meer inspiratie:

Missio Wereldmissiemaand 2023: Geef voor de christenen in Libanon

Missio Wereldmissiemaand 2023: Geef voor de christenen in Libanon

Oktober is de wereldmissiemaand. Het eerste weekend van oktober (7-8 oktober) vieren wij wereldmissiedag van de kinderen. Op 22 oktober is het Missiezondag. Onder de titel ‘Met brandend hart’ ( Lucas 24,32) voert Missio dit jaar campagne voor de wereldmissiemaand. Missio laat je kennismaken met de christenen in Libanon.

Lees meer
Noveen tot Sint Franciscus van Assisi

Noveen tot Sint Franciscus van Assisi

Met ingang van zaterdag 30 september 2023 bidden we in de parochie de Noveen tot Sint Franciscus van Assisi. Deze Noveen kan worden gedownload op onze website en worden verkregen in gedrukt formaat bij ons Parochiecentrum.

Lees meer
Geloofscursus over Maria

Geloofscursus over Maria

In oktober start opnieuw een geloofscursus van vijf bijeenkomsten over Maria. Het is bedoeld voor mensen die meer willen weten over het leven van Maria en wat zij voor ons kan betekenen. Aan de hand van vijf boeiende video’s (gefilmd in onder andere Nazareth, Bethlehem en Lourdes) over Maria komen diverse vragen aan de orde. Het is voor iedereen toegankelijk. De cursus vindt plaats in Halsteren.

Lees meer