Terugblik Palmzondag en Kruisweg tieners

door | mrt 26, 2024 | Kinderen, Nieuws

Afgelopen week knutselden veertig kinderen een palmpaasstok. Op zaterdag en zondag liepen ze mee in de processie, om Jezus welkom te heten in Jeruzalem. De tieners liepen vrijdagavond een Kruisweg in het donker. Een fotoverslag.
Kruisweg tieners On the Move

Afgelopen vrijdag liepen we een kruisweg in het donker, met teksten van Jong Bisdom Den Bosch. Bij iedere statie waren er teksten over verdriet en problemen uit de wereld van tieners en jongeren. Zo werd het lijden van Jezus herkenbaar. Het was een indrukwekkende avond!

Foto’s gemaakt door Anton Janssen, Elma Bastianen, Koert Bastianen en Esmee van Bragt.

Meer interessante berichten:

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt in april vanuit Lourdes naar Nederland en doet dan veertien bijzondere kerken en bedevaartplekken aan. De reliek is op dinsdag 23 april in de OLV van Lourdeskerk in Bergen op Zoom. Zo kan iedereen die niet naar het heiligdom in Zuid-Frankrijk kan gaan, de genaden van Lourdes hier beleven.

Lees meer
Uitnodiging 30-jarig priesterjubileum pastoor Paul Verbeek

Uitnodiging 30-jarig priesterjubileum pastoor Paul Verbeek

Op dinsdag 23 april is het dertig jaar geleden dat pastoor Paul Verbeek priester werd gewijd. Op de dag van zijn jubileum is de reliek van Bernadette in onze parochie! Het parochiebestuur en pastoraal team nodigen je uit voor een speciale eucharistieviering, de lichtprocessie en het felicitatiemoment.

Lees meer