Collecte in Jazzdienst voor hospice

door | jun 7, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Op zondag 12 juni is de collecte in de Jazzdienst bestemd voor het hospice. Na aftrek van de onkosten van de viering gaat het geld uit de collecte naar hospice De Markies in Bergen op Zoom.
Hospice De Markies

Het is de wens van velen om thuis te kunnen sterven. Thuis, te midden van de mensen die hun lief zijn en in een omgeving die vertrouwd is. Om tal van redenen is het soms niet mogelijk om die wens in vervulling te laten gaan. Voor hen is er Hospice De Markies. Een gewoon huis in een gewone straat in Bergen op Zoom, midden in de samenleving. De kamers zien eruit zoals op de foto.

Stichting Vrienden Hospice de Markies

 

De feitelijke zorg in Hospice de Markies wordt betaald door de overheid. Voor alle andere noodzakelijke voorzieningen, zoals inrichting, materialen en onderhoud is de instelling geheel afhankelijk van sponsoring en vrijwillige bijdragen. De Stichting Vrienden Hospice de Markies draagt hier zorg voor. De collecte opbrengsten gaan naar deze stichting, omdat zij het beste zicht hebben op wat er nodig is. Lees meer op www.vriendenhospicedemarkies.nl/

Jazzdienst

De Jazzdienst begint om 12.00 uur in de St.-Gertrudiskerk op de Grote Markt. Om 11.50 uur komt Jazzband Rue D’Anvers al spelend de kerk binnen. Zangeres Sarah-Jane zal de meeste liederen zingen.

Meer interessante berichten:

Lintjesregen 2024

Lintjesregen 2024

Vandaag was het dan zover. De jaarlijkse traditie om aan vrijwillige medewerkers dankbaarheid te tonen voor hun inzet op allerlei gebieden en hen te belonen met een koninklijke onderscheiding.

Lees meer