Terugblik Palmzondag en Kruisweg tieners

door | mrt 26, 2024 | Kinderen, Nieuws

Afgelopen week knutselden veertig kinderen een palmpaasstok. Op zaterdag en zondag liepen ze mee in de processie, om Jezus welkom te heten in Jeruzalem. De tieners liepen vrijdagavond een Kruisweg in het donker. Een fotoverslag.
Kruisweg tieners On the Move

Afgelopen vrijdag liepen we een kruisweg in het donker, met teksten van Jong Bisdom Den Bosch. Bij iedere statie waren er teksten over verdriet en problemen uit de wereld van tieners en jongeren. Zo werd het lijden van Jezus herkenbaar. Het was een indrukwekkende avond!

Foto’s gemaakt door Anton Janssen, Elma Bastianen, Koert Bastianen en Esmee van Bragt.

Meer interessante berichten:

Verdiep je geloof op de Leerling avonden

Verdiep je geloof op de Leerling avonden

In mei start een nieuwe serie van vier Leerling avonden. Kom ook en verdiep je in kernthema’s van ons geloof. Na een stevige inleiding ga je samen met anderen in gesprek. De Leerling avonden zijn voor iedereen met nieuwsgierigheid naar ons geloof. Ook als je nog niet veel geleerd, ervaren of gelezen hebt, ben je van harte welkom.

Lees meer
Magnificat fotowedstrijd

Magnificat fotowedstrijd

Begin juni komt een nieuw nummer van ons digitaal parochieblad Magnificat uit. De redactie schrijft een fotowedstrijd uit. Stuur een foto in rond het thema ontmoeten. De winnende foto wordt op de cover van de volgende Magnificat geplaatst.

Lees meer