Weergaven navigatie

Vandaag

On the Move

Praathuis, OLV van Lourdeskerk Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Bij On the Move horen gekke spellen, een momentje serieus bij de preek en een stoere uitsmijter. Een gezellige avond met andere tieners, rond een thema uit jouw leven of het geloof. Kom je een keer kijken?

Zaterdagviering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen op zaterdag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zaterdagviering

Zondagsviering in Sint Catharinakapel

Sint-Catharinakapel Sint-Catharinaplein 21, Bergen op Zoom, Ingang poort Klaverstraat

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Zondagsviering in de OLV van Lourdeskerk

Doopviering Seppe de Wit

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Zondag 12 juni om 11.00 uur (tijdens eucharistieviering) is de doopviering van Seppe de Wit in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes. Seppe gaat hierdoor bij de kerk horen. De dopeling wordt gezegend om te leven in het voetspoor van Jezus.

Jazz-viering in de St.-Gertrudiskerk

Stadskerk Sint Gertrudis Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Zondag 12 juni is de Jazzdienst in de St.-Gertrudiskerk. Met prachtige jazzmuziek in de kerk en een inspirerend thema: hokjes, vakjes. Naar een liedje van Elly en Rikkert gaat het over oordelen en vooroordelen. En over goed samenleven, zoals Jezus voorleefde.

Doopviering Dilaya van de Kasteele

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Zondag 12 juni  om 13.30 uur is de doopviering van Dilaya van de Kasteele in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes. Dilaya gaat hierdoor bij de kerk horen. De dopeling wordt gezegend om te leven in het voetspoor van Jezus.

Doopviering Rosie van Lissum

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Zondag 12 juni om 14.30 uur is de doopviering van Rosie van Lissum in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes. Rosie gaat hierdoor bij de kerk horen. De dopeling wordt gezegend om te leven in het voetspoor van Jezus.

Eucharistieviering in het Pools

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

Iedere zondag viert de Poolse gemeenschap uit de regio de eucharistie in het Pools. Neem voor reserveren en informatie contact op met Erik Akkermans.

Viering

Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes Prins Bernhardlaan 66, Bergen op Zoom

We komen samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Middaggebed

Sacramentskapel, St.-Gertrudiskerk Grote Markt 10, Bergen op Zoom

Midden op de dag even tot rust komen en je aandacht richten op God. Je bidt het getijdengebed samen met anderen