Overweging 4e zondag van de Advent: Hoort hoe God met mensen omgaat

door | dec 23, 2020 | Inspiratie | 0 Reacties

Overweging 4e zondag van de Advent: Hoort hoe God met mensen omgaat “Hoort hoe God met mensen omgaat, met deze woorden had de heraut ook kunnen beginnen in onze mooie kerstfilm,” preekt Paul Verbeek bij de vierde zondag van de advent.
Overweging 4e zondag van de Advent: Hoort hoe God met mensen omgaat

In zijn preek denkt hij na over Gods plannen met ons mensen. En hoe Maria, die godvrezend en godvruchtig is, op de plannen van God “ja” kan zeggen. Hij legt ook verbinding met bijzondere daden van mensen in deze Kersttijd, die zo zelf ook engelen genoemd kunnen worden.
Lees de preek hier terug.

Meer interessante berichten:

Peuterkleuterviering via livestream

De peuterkleuterviering (“Geef mij je hand”) van zondag 24 januari heeft een korte viering via livestream op deze zondag. De viering begint op het gebruikelijk tijdstip van 9.30 uur en wordt gestreamd vanuit de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes.

Kort parochienieuws week 3

In dit bericht lees je de opbrengsten van afgelopen week en de belangrijkste activiteiten uit de agenda. Ook noemen we de naam van de overledene.

Bijzondere Gildemis 2021

Op zondag 17 februari is ’s middags om drie uur de jaarlijkse viering ter gedachtenis aan Sint Sebastiaan gevierd, samen met de leden van het Schuttersgilde Sint Sebastiaan Bergen op Zoom – Borgvliet. De viering is op de zondag zo dicht mogelijk bij de naamdag van deze heilige van 20 januari.