De LievevrouweFair is weer verrassend!

door | aug 29, 2023 | Alle leeftijden, Nieuws

In het weekend van 2 en 3 september a.s. maken we in de Lievevrouweparochie een start met het nieuwe werkjaar. In de vieringen op zaterdag en zondag gaat het pastorale team voor. Voor ontmoeting en gezelligheid is er in de tuin van het Parochiecentrum de inmiddels welbekende LievevrouweFair.

Op zaterdag 2 september van 13.30 – 16.30 uur en op zondag 3 september van 12.30 – 17.00 uur. Op zaterdag is om 15.15 uur de presentatie van het boek “Duizendmaal Maria” van Jan van Wijk. Marion van Zunderd, Hans Dogge en het Kerkkoor van de OLV van Lourdeskerk zorgen voor de muzikale omlijsting bij deze presentatie.

Gevarieerd programma

De LievevrouweFair heeft weer een gevarieerd programma. Voor volwassenen is er een rijk aanbod van devotionalia, boeken en andere snuisterijen. Daarnaast kunt u onder het genot van een hapje en een drankje (tegen schappelijke prijzen) genieten van de muziek en zang van The Crabtown Three.
De LievevrouweFair heeft dit jaar een nieuw item in de verkoop, waarvan op dit moment alleen gemeld kan worden dat het voorwerp passend is bij rest van het aanbod van de Fair en gemaakt is door een Belgische kunstenares.
Voor de kinderen is er een springkussen en een kleurwedstrijd. Op zondag vindt om 14.00 uur de uitreiking van de prijzen van de kleurwedstrijd voor kinderen plaats. De kleurplaat is te downloaden van onze website: www.lievevrouweparochie.nl/wp-content/uploads/2023/07/Kleurwedstrijd-Maria.pdf of mee te nemen uit de kerken en het Parochiecentrum.
Natuurlijk is er ook dit jaar weer de loterij. De loten voor de loterij worden in beide kerken na de vieringen in de weekenden van 19 en 20 augustus en 26 en 27 augustus verkocht. De loten kosten € 1,00 per stuk of 6 loten voor  € 5,00. Ook tijdens de Fair zijn er loten te koop. Er zijn weer mooie prijzen te winnen. De trekking is zondagmiddag rond 16.00 uur. De hoofdprijs is net als in voorgaande jaren een diner voor twee personen en de tweede prijs een lunch voor twee personen. Deze bijzondere en zeer gewilde prijzen wordt bereid door pastoor Paul Verbeek.

De opbrengst van de LievevrouweFair is bestemd voor een opknapbeurt van de grote vergaderzaal in het Parochiecentrum.

Thuisbakkers gezocht

De organisatie zoekt nog mensen, die een taart willen bakken of die jam willen maken. Daarvoor kunt u zich per mail aanmelden bij: bastianenluijks@outlook.com

Meer interessante berichten:

Verdiep je geloof op de Leerling avonden

Verdiep je geloof op de Leerling avonden

In mei start een nieuwe serie van vier Leerling avonden. Kom ook en verdiep je in kernthema’s van ons geloof. Na een stevige inleiding ga je samen met anderen in gesprek. De Leerling avonden zijn voor iedereen met nieuwsgierigheid naar ons geloof. Ook als je nog niet veel geleerd, ervaren of gelezen hebt, ben je van harte welkom.

Lees meer
Magnificat fotowedstrijd

Magnificat fotowedstrijd

Begin juni komt een nieuw nummer van ons digitaal parochieblad Magnificat uit. De redactie schrijft een fotowedstrijd uit. Stuur een foto in rond het thema ontmoeten. De winnende foto wordt op de cover van de volgende Magnificat geplaatst.

Lees meer