Gebedssnoer maken bij de Vormselvoorbereiding

door | okt 3, 2023 | Jongeren, Nieuws

Donderdag 28 september kwamen de Vormelingen weer bij elkaar in het Praathuis. Daar maakten zij allemaal een eigen gebedssnoer. Vormeling Amy doet verslag.

“Vorige week hadden we onze 2e bijeenkomst en heeft iedereen heerlijke hapjes meegenomen. Er was soep/wraps/fruit/appelflappen en nog veel meer. Dit hebben we eerst samen gegeten, wat erg lekker en gezellig was. Na het eten hebben we buiten het spel: 10 tellen in de rimboe gespeeld, wat ontzettend leuk was.
Hierna zijn we naar binnen gegaan en hebben we de vragen van de vorige keer beantwoord. Vervolgens hebben we met z’n allen een armband van kralen gemaakt, dat uit verschillende kleuren bestond. Iedere kleur heeft zijn eigen betekenis, wat die avond werd uitgelegd (zie kleine foto).
Het was een leuke avond, waarbij we met een volle buik en een mooie armband naar huis gingen.”

Op zaterdag 13 januari 2024 is het Vormsel in de St.-Gertrudiskerk, om 15.00 uur.

Meer interessante berichten:

Verdiep je geloof op de Leerling avonden

Verdiep je geloof op de Leerling avonden

In mei start een nieuwe serie van vier Leerling avonden. Kom ook en verdiep je in kernthema’s van ons geloof. Na een stevige inleiding ga je samen met anderen in gesprek. De Leerling avonden zijn voor iedereen met nieuwsgierigheid naar ons geloof. Ook als je nog niet veel geleerd, ervaren of gelezen hebt, ben je van harte welkom.

Lees meer
Magnificat fotowedstrijd

Magnificat fotowedstrijd

Begin juni komt een nieuw nummer van ons digitaal parochieblad Magnificat uit. De redactie schrijft een fotowedstrijd uit. Stuur een foto in rond het thema ontmoeten. De winnende foto wordt op de cover van de volgende Magnificat geplaatst.

Lees meer